Vad är Shopify?

SaveSavedRemoved 0

Shopify förenar all din E-handel på en enda plattform!

Med Shopify kan du som företagare bygga och anpassa en onlinebutik och sälja på flera platser, inklusive webb, mobil, fysiska platser och popup-butiker och över allt ifrån flera sociala medier kanaler till diverse online marknadsplatser.

Shopify är helt molnbaserat, vilket innebär att du kan komma åt det från vilken ansluten kompatibel enhet som helst och de kommer att hantera mjukvara och serveruppgraderingar och underhåll åt dig. Detta ger dig den flexibiliteten du behöver för att komma åt och driva ditt företag var som helst, så länge du har en internetanslutning.

Varje dag kräver ett E-handelsföretag en mängd verktyg för att hantera produkter, lager, betalningar och frakt – och de spenderar mycket tid och pengar på att sammanfoga de olika systemen och datan. Shopify grupperar dessa teknologier och ser till att du enkelt kan komma åt och integrera alla andra affärsverktyg du behöver för att få Shopify att fungera för ditt företag.

Tänk på Spotifys produkt som lager du kan välja mellan för att bygga rätt hög, för ditt företag:

Lager 1: Shopifys kärnprodukt

Detta är vad du får så fort du köper en Shopify-plan. Den innehåller allt du behöver för att förvandla din idé till ett företag och börja sälja: mallar för utseendet och känslan av din butik, verktyg för att sälja på flera ställen online, integrerad betalningshantering, den bästa konverterande kassan på internet , SEO och marknadsföringsverktyg – dessa är alla en del av Shopifys kärnprodukt. 

För dem som vill finjustera sin butik och upplevelse, får du tillgång till Shopify API:er och utvecklingsverktyg för att anpassa din butiks kapacitet ytterligare.

Lager 2: Shopifys ytterligare produkter och tjänster

Varje oberoende verksamhet är unik. Och när företag växer utvecklas deras behov i enlighet med detta. Det är därför Shopify erbjuder deras kunder kraftfulla uppgraderingar för att hjälpa dem att växa sin verksamhet på plattformen. Från enklare tillgång till kapital till snabba betalningsalternativ, dessa produkter och tjänster är exklusiva för Shopify-kunder och är designade för att hjälpa företagare att få ett steg ut på marknaden.

Lager 3: Appar byggda av betrodda partners

Shopifys App Store har tusentals appar och funktioner byggda av tredjepartsutvecklare för att anpassa din butik utan att behöva röra koder en enda gång. Du hittar de mest banbrytande verktygen för att få ditt företag att växa i App Store, oavsett om det är den senaste SMS-appen eller de hetaste nya sociala mediernas annonsverktyg.

Det finns också en marknadsplats med Shopify-experter som du kan anlita för att bygga anpassade lösningar för ditt företag. Och om du vill pyssla med koder och programmering själv kan du göra det också!

Varför Shopify?

Shopify stöder hela E-handels gemenskapen. Online, offline och överallt däremellan. De är hem för den största, mest mångsidiga uppsättningen entreprenörer, handlare, utvecklare och partners.

Shopify är globalt.  De ger entreprenörer över hela världen möjlighet att skapa, koppla samman och förnya sina företag. Med E-handlare som sträcker sig över mer än 175 länder ger de entreprenörer överallt den plattform, byggstenar och verktyg som behövs för att vinna i handeln.

Shopify är den mest integrerade handelsplattformen ur lådan. Shopify centraliserar inte bara hela handelsföretag utan erbjuder också tillgång till den bredaste uppsättningen av integrationer byggda med hjälp av ett delat tekniskt ramverk. Denna djupa integration och åtkomst säkerställer att vi har uppsättning av  bredd av teman, appar, kanaler, ytor, produkter och upplevelser.

Shopify absorberar onödig komplexitet. Vi vet att världen inte är utformad för att företag ska starta, skala och lyckas. Det är därför vi gör det så enkelt och tillgängligt som möjligt för att maximera entreprenörers tillgång till tillväxt verktyg.

Shopify är byggt för att  utveckla dig med. Oavsett din tekniska mognad, tillväxt, storlek, komplexitet, plats – Så kommer du aldrig att sakna tillgång till teknik och funktioner för att bygga ditt företag, och du kommer aldrig att växa ur Shopify när dina behov förändras, skalas eller utvecklas.

Anslut till varje kund !

Shopify ger dig som företagare möjligheter att bygga och äga långsiktiga köp- och kundrelationer.

Checkout. Acceptera beställningar och betalningar online med den kraftfullaste kassan i världen. Kunder lägger till produkter i sin kundvagn och går sedan igenom din kassa process för att ange sin frakt- och betalningsinformation innan beställningen görs.

Shopify Markets. Utöka din räckvidd genom att sälja till kunder över hela världen. Med Shopify Markets kan du bli global och sälja till kunder var som helst – allt via en enda onlinebutik.

Kundengagemang/marknadsföringsverktyg. Nå rätt person med rätt budskap vid rätt tidpunkt med hjälp av Shopifys kundengagemang och marknadsföringsverktyg. Utnyttja kundsegmentering, e-postmarknadsföring, automationsfunktioner och mer för att öka relevansen och engagera din publik.

Meddelanden/Inkorg/Chatt. Prata med kunder och hantera konversationer var som helst med Shopify Inbox. Skapa automatiska meddelanden och få insikter för att fokusera på chattar som konverterar.

Marketing Insights & Analytics. Ta välgrundade beslut för ditt företag med hjälp av marknadsföring insikter och data från Shopifys rapporter och analyser.

B2B på Shopify. Leverera skräddarsydda upplevelser som dina B2B-kunder kommer att älska. Med Shopify kan du hantera både dina B2B- och DTC-kunder, beställningar och lager allt från ett ställe, med separata skyltfönster.

Säljstrategier. Öka konverteringar genom att erbjuda kunderna unika och anpassade priser och kampanjer. Utnyttja försäljningsplaner som förbeställningar, prova-innan-du-köper, lotterier, kreativa rabatt strategier och mer för att uppmuntra shoppare att göra köpet. Bygg förutsägbara intäktsströmmar, förvandla engångskunder till återkommande och öka kundlojaliteten med prenumerationsappar och API:er.

Merchandising. Från visuella visningar till produktpaketering, specialerbjudanden och mer, merchandising kan hjälpa dig att marknadsföra och sälja produkter i din butik. Merchandising med Shopify är ett effektivt sätt att driva varumärkeskännedom, öka försäljningen, öka lageromsättningen och förbättra kundupplevelsen.

Shopify gratis testversion

Tags:

Vi tar gärna del av dina tankar

Lämna en kommentar

Dropshippingsverige
Logo